Olet täällä

Paleokeittokirja

Kivikauden ruokaa modernilla otteella
Rode Andersen, Thomas
978-952-300-057-5;
Atena Kustannus.
2014

Nyt on aika ottaa mallia luolaihmisestä. Elimistömme on muuttunut historian aikana paljon vähemmän kuin ruokavaliomme, ja siksi kannattaa syödä luonnonmukaista ja puhdasta ruokaa, jota jo muinaiset metsästäjä-keräilijät söivät.

Huippukokki, paleoguru Thomas Rode Andersen on loihtinut kivikautisen ravinnon yli 80 moderniksi, herkulliseksi reseptiksi. Mestarikokki on kertonut, että siirryttyään itse paleopainotteiselle ruokavaliolle hänen painonsa on pudonnut huimasti ja hän pursuaa energiaa.

Kirjassa on lisäksi tietopaketti paleodieetin ravintotieteellisistä perusteista.

Thomas Rode Andersen on yksi Tanskan tunnetuimmista kokeista, joka on työskennellyt Michelin-ravintoloissa Tanskassa, Itävallassa ja Saksassa.

34,00 €
Varasto: 
0