Olet täällä

4 tunnin kokki

Nopein tie mestarilliseen ruoanlaittoon, minkä tahansa asian oppimiseen ja hyvän elämän elämiseen
Ferriss, Timothy
978-952-260-220-6;
Basam Books.
2014

Supersuosittu elämäntapaguru Timothy Ferriss paljastaa tällä kertaa kaikki ruoanlaiton salat mitä kuvitella saattaa. Ferriss kuljettaa lukijaa Manhattanilta Okinawalle, Piilaaksosta Kolkataan esitellen maailman huippukokkien kikkoja. 4 tunnin kokki ei silti ole pelkkä keittokirja; se on ällistyttävä seikkailu nopean oppimisen maailmaan. Ferris käyttää kokkausta esimerkkinä "meta-oppimisesta", menetelmästä jonka avulla oppii mitä tahansa, oli kyse sitten pihvin pinnan ruskistamisesta tai ilmaveivistä. Siinä piilee 4 tunnin kokin juju.

Keittiössä harjoitellaan, jotta opittaisiin käyttämään kykyjä keittiön ulkopuolella. Ja silloinkin kun on kyse vain ruoasta, Ferriss ei jätä väliin ainuttakaan ruoanlaiton osa-aluetta: mukana on kotikokkauksen lisäksi seikkaperäisiä neuvoja ulkoruokintaan, keräilyyn, metsästykseen ja nuotiokokkaukseen, sekä katsaus ruoanlaiton tieteelliseen lähestymistapaan.

Tämä on todellakin keittokirja niille, jotka eivät osta keittokirjoja, opas sekä ruoanlaiton että elämän haltuunottoon.

21,50 €
Varasto: 
0