Empty

Total: 0,00 €

You are here

Kahden maan makuja

Italian viinit suomalaisessa ruokapöydässä
Remes, Heikki
978-952-291-161-2;
Docendo.
2015

”Viinimiehenä” tunnetun Heikki Remeksen uusimmassa kirjassa Italian viinit kohtaavat suomalaisen ruoan.

Kirja tarjoaa koti- tai ystäväpiirissä kokkaaville maukkaita ja helppotekoisia ruokia, joita italialaiset viinit tukevat olemuksellaan. Kirjan lähtökohtana on yhdistää pääosin suomalaiset, puhtaat raaka-aineet kokonaisuudeksi, joka muistuttaa italialaisten intohimosta ruokaan sekä ruokakulttuuriin, ja tarjota sen kautta ideoita suomalaiseen ruokapöytään. Ohjenuorana on sesonkiajattelu, tuoreus, paikallisuus ja yksinkertaisuus - tinkimättä kuitenkaan makunautinnoista, jossa kotimainen ruoka on pääosassa.

Kahden maan makuja edustaa Suomea maailman parhaiden ruokakirjojen Gourmand Awards -kilpailussa ruoka- ja viinikirjojen sarjassa.

9,90 €
Stock: 
1